SCHIMBARE DENUMIRE FIRMA

0
schimbări de denumire efectuate


Schimbare denumire firma – 470 lei*

Firma este numele sau denumirea sub care profesionistul exercita activitati comerciale si sub care semnează. Denumirea firmei se rezerva la Registrul Comertului, in baza unor variante de denumire preferate. Cu toate acestea, nu orice varianta de denumire propusa poate fi si rezervata.

Denumirea trebuie sa fie distinctiva, adica diferita de alte firme existente, astfel incat sa nu cauzeze confuzie in randul consumatorilor. Mai mult, o denumire, chiar si similara cu cea a altei societati, nu va putea fi rezervata. Deci, o firmă este distinctiva atunci cand consta într-o denumire care nu este necesara, generica sau uzuala si atunci cand nu este identica sau similara cu alte firme inregistrate anterior in registrul comertului.

Firma nu poate contine cuvintele „ştiintific”, „academie”, „academic”, „universitate”, „universitar”, „scoala”, „scolar” sau derivatele acestora. Solicitarea unei denumiri ce contine termeni precum „Romania”, „roman”, „national”, „institut” sau cuvinte ori sintagme specifice autoritatilor statului, se realizeaza numai cu aprobarea prealabila a Secretariatului General al Guvernului.

Nu sunt considerate elemente de distinctivitate adaugarea in denumire a unor termeni care nu schimba intelesul firmei sau utilizarea cuvintelor „holding”, „grup”, „company”, „trust”, „trans”, „management”, „consulting”, etc. Acestea din urma sunt atat de des utilizate incat nu mai sunt considerate elemente de diferentiere intre firme.

Acte necesare schimbare denumire firma:

  • copii C.I. asociati si administratori;
  • copie certificat de inregistrare;

Servicii prestate pentru schimbare denumire firma:

  • redactarea tuturor documentelor necesare la dosar: decizie/hotarare, act constitutiv, declaratie pe propria raspundere;
  • completarea formularelor;
  • depunerea dosarului;
  • ridicarea actelor de la Registrul Comertului;
  • consultanta gratuita.

* Onorariu pentru societate cu asociat unic. Daca in societate sunt mai multi asociati, se adauga suma de 60 lei/asociat suplimentar. De asemenea, pentru societatile cu sediul in afara Municipiului Bucuresti si judetului Ilfov, se adauga un onorariu suplimentar de 100 lei.

Despre serviciu

Toate taxele incluse: 100%
Gata în 4 zile de la depunere: 90%
Timp economisit de tine: 95%

Program de lucru

Luni – Vineri 9:00 – 17:00
Sâmbătă* 10:00 – 15:00
Duminică* 10:00 – 15:00

*doar cu programare

contact@lextor.ro

Locație

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politica de confidenţialitate.
I Accept

CERE OFERTĂ

Ai nevoie de mai multe detalii? Completează formularul alăturat și te contactăm noi.

Testimoniale

Reprezint mai multe societati si am apelat la ei cu diverse dosare. De la autorizare coduri CAEN, extindere obiect secundar, pana la infiintare firma, totul a decurs impecabil. Ma bucur ca i-am gasit si ramanem in colaborare, in ceea ce priveste relatia cu Registrul Comertului. Recomand cu toata increderea!

Alina Ionela Gheorghe

I-am găsit întâmplător pe net și am apelat pentru înființare firma. Am fost foarte multultumit de servicii și comunicarea avuta cu ei. Actele au ieșit foarte repede. Ii recomand cu mare încredere!

Robert

Apelez la ei pentru a treia infiintare de firma si am mai lucrat si la un dosar de schimbare sediu social. Am revenit mereu pentru ca actele se redacteaza foarte repede si fara deplasari. Preturile sunt mai mult decat bune, comparativ cu ceea ce primesti. Recomand cu toata increderea!

Dana Hobinca

Am apelat din întâmplare la ei, dar am fost atât de mulțumit, încât i-am recomandat si prietenilor mei. Cu toate ca a fost o primă colaborare, am simtit ca ne cunoastem de mai mult timp. Am apreciat deschiderea față de client, faptul că se răspunde la mesaje si apeluri. Recomand din suflet sa apelați la serviciile lor!

Dumitru Goci

Recomand cu toata increderea! Totul este tratat cu maxima seriozitate si actele se intocmesc foarte repede. Am facut o autorizare de cod CAEN, de care am avut nevoie urgent si totul a decurs in timpul promis.

Alex Stein

Am apelat pentru o deschidere de punct de lucru,apreciez profesionalismul oferit de către lextor,nu ezitați sa apelați la serviciilor !!!!!

Catalin Marius

Am colaborat excelent! Au fost disponibili de fiecare dată, au răspuns detaliat la fiecare întrebare și au făcut ca un proces în general greoi și time consuming (în cazul meu, mutarea unui sediu social și toată birocrația care vine odată cu asta) să aibă loc rapid și fătă probleme. Super atenți și implicați în ceea ce fac!

Anca R. Costea

Am colaborat excelent! Recomand cu încredere!

Alina Ionita

O echipa formata, foarte prompti si preturi foarte bune!

Maxim Florin