GAZDUIRE SEDIU SOCIAL

0
sedii găzduite

Gazduire sediu social 12 luni – 750 lei*

In momentul in care vorbim despre activitatea unei societati, unul dintre cele mai importante aspecte il reprezinta sediul social. Fara un sediu social, nu se poate infiinta o societate sau alte entitati pentru desfasurarea activitatilor economice, precum PFA, II sau IF. In foarte multe cazuri, antreprenorii au o reala dificultate in a gasi un sediu social pentru societatea pe care doresc sa o infiinteze.

Tocmai de aceea, ne adresam antreprenorilor care au nevoie de gazduire sediu social cu un serviciu potrivit atat societatilor care urmeaza sa fie infiintate, cat si celor care sunt deja infiintate de multi ani de zile.

Serviciul de gazduire sediu social este alegerea ideala pentru antreprenorii care au o idee de afacere si care intampina o problema in gasirea unui sediu social pentru noua firma pe care doresc sa o infiinteze. De asemenea, acest serviciu este foarte oportun pentru cei care au nevoie de un sediu social si care au neintelegeri sau dificultati cu vecinii ori cu asociatiile de proprietari. Serviciul de gazduire sediu social se adreseaza inclusiv celor care au o firma inactiva fiscal si care nu mai pot prelungi actualul sediu social.

Serviciul de gazduire sediu social pe care il propunem vine cu o serie de avantaje precum disponibilitatea imediata pentru gazduire sediu social, faptul ca nu este necesar acordul vecinilor sau al asociatiei de proprietari pentru gazduirea sediului social, cat si un cost anual redus.

Pentru toti antreprenorii care doresc sa scape de stresul si de grija gasirii unui sediu social pentru societatea pe care doresc sa o infiinteze sau pe care deja o au infiintata, serviciile de gazduire sediu social pe care le punem la dispozitie sunt foarte avantajoase din punct de vedere al costurilor.

* Onorariu valabil pentru dosarele de infiintare sau schimbare sediu realizate prin intermediul nostru. Pentru dosarele realizate independent de catre client, se adauga suma de 200 lei.

Despre serviciu

Toate taxele incluse: 100%
Redactare in aceeasi zi: 100%
Timp economisit de tine: 95%

Program de lucru

Luni – Vineri 9:00 – 17:00
Sâmbătă* 10:00 – 15:00
Duminică* 10:00 – 15:00

*doar cu programare

contact@lextor.ro

Locație

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politica de confidenţialitate.
I Accept

CERE OFERTĂ

Ai nevoie de mai multe detalii? Completează formularul alăturat și te contactăm noi.

Testimoniale

Reprezint mai multe societati si am apelat la ei cu diverse dosare. De la autorizare coduri CAEN, extindere obiect secundar, pana la infiintare firma, totul a decurs impecabil. Ma bucur ca i-am gasit si ramanem in colaborare, in ceea ce priveste relatia cu Registrul Comertului. Recomand cu toata increderea!

Alina Ionela Gheorghe

I-am găsit întâmplător pe net și am apelat pentru înființare firma. Am fost foarte multultumit de servicii și comunicarea avuta cu ei. Actele au ieșit foarte repede. Ii recomand cu mare încredere!

Robert

Apelez la ei pentru a treia infiintare de firma si am mai lucrat si la un dosar de schimbare sediu social. Am revenit mereu pentru ca actele se redacteaza foarte repede si fara deplasari. Preturile sunt mai mult decat bune, comparativ cu ceea ce primesti. Recomand cu toata increderea!

Dana Hobinca

Am apelat din întâmplare la ei, dar am fost atât de mulțumit, încât i-am recomandat si prietenilor mei. Cu toate ca a fost o primă colaborare, am simtit ca ne cunoastem de mai mult timp. Am apreciat deschiderea față de client, faptul că se răspunde la mesaje si apeluri. Recomand din suflet sa apelați la serviciile lor!

Dumitru Goci

Recomand cu toata increderea! Totul este tratat cu maxima seriozitate si actele se intocmesc foarte repede. Am facut o autorizare de cod CAEN, de care am avut nevoie urgent si totul a decurs in timpul promis.

Alex Stein

Am apelat pentru o deschidere de punct de lucru,apreciez profesionalismul oferit de către lextor,nu ezitați sa apelați la serviciilor !!!!!

Catalin Marius

Am colaborat excelent! Au fost disponibili de fiecare dată, au răspuns detaliat la fiecare întrebare și au făcut ca un proces în general greoi și time consuming (în cazul meu, mutarea unui sediu social și toată birocrația care vine odată cu asta) să aibă loc rapid și fătă probleme. Super atenți și implicați în ceea ce fac!

Anca R. Costea

Am colaborat excelent! Recomand cu încredere!

Alina Ionita

O echipa formata, foarte prompti si preturi foarte bune!

Maxim Florin