DESPRE NOI

Ne pare bine că ți-am trezit curiozitatea și ne face o deosebită plăcere să îți spunem cine suntem și cu ce ne ocupăm.

Suntem o echipă tânără, dar cu o vastă experiență în spate, în tot ceea ce ține de documentația necesară la Registrul Comerțului, fie pentru a înființa o firmă, fie pentru a face diverse modificări în cadrul acesteia.

Foarte multe persoane fug de întocmirea actelor, de contactul cu instituțiile statului sau pur și simplu nu au timpul și energia necesare pentru a descoperi toate ”tainele” birocrației.

Cu toții știm, o idee bună trebuie pusă în practică ACUM. De aici și sloganul nostru ”Act Now”.

Suntem convinși că odată ce te afli pe această pagină, te regăsești într-una din categoriile de mai sus și aici venim noi în întâmpinarea ta. Din perspectiva noastră, Lextor nu înseamnă doar o afacere. Este pasiunea noastră tradusă în ajutorul pe care îl oferim antreprenorilor, prin faptul că îi lăsăm să facă ce știu ei cel mai bine în sectorul lor de activitate și să acorde toată atenția propriei dezvoltări, lăsând în grija noastră actele.

Ne caracterizează seriozitatea cu care tratăm orice problemă și faptul că încercăm să găsim mereu cea mai simplă soluție, astfel încât să ajungem cel mai rapid la rezultatul dorit. Odată ce ai apelat la noi, nu doar că îți va fi prestat serviciul în cel mai impecabil mod posibil, dar vei intra într-o familie. Punem mare preț pe a fi om și detestăm fenomenul de robotizare a omului, tot mai des întâlnit.

Încă de la început, ne-am dat seama că, în cadrul unei firme, pasul făcut în fața Registrului Comerțului e doar o scurtă introducere în lumea antreprenoriatului, serviciile juridice mergând mână în mână cu serviciile de contabilitate. Astfel, ajungem la un rol extrem de important în cadrul firmei tale, și anume contabilul. Vei fi absolut încântat de colegii noștri care te vor îndruma pas cu pas, oferindu-ți cele mai bune sfaturi în domeniul financiar-contabil, ca tu să îți desfășori mereu activitatea într-un cadru legal.

Nu ne place să ne lăudăm singuri, dar trebuia să facem cunoștință într-un fel. Prin urmare, te lăsăm sa te convingi de cele spuse mai sus și așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem și noi.

Cu căldură,

Echipa Lextor

0
societăți înființate
0
modificări operate
0
radieri efectuate

Testimoniale

Reprezint mai multe societati si am apelat la ei cu diverse dosare. De la autorizare coduri CAEN, extindere obiect secundar, pana la infiintare firma, totul a decurs impecabil. Ma bucur ca i-am gasit si ramanem in colaborare, in ceea ce priveste relatia cu Registrul Comertului. Recomand cu toata increderea!

Alina Ionela Gheorghe

I-am găsit întâmplător pe net și am apelat pentru înființare firma. Am fost foarte multultumit de servicii și comunicarea avuta cu ei. Actele au ieșit foarte repede. Ii recomand cu mare încredere!

Robert

Apelez la ei pentru a treia infiintare de firma si am mai lucrat si la un dosar de schimbare sediu social. Am revenit mereu pentru ca actele se redacteaza foarte repede si fara deplasari. Preturile sunt mai mult decat bune, comparativ cu ceea ce primesti. Recomand cu toata increderea!

Dana Hobinca

Am apelat din întâmplare la ei, dar am fost atât de mulțumit, încât i-am recomandat si prietenilor mei. Cu toate ca a fost o primă colaborare, am simtit ca ne cunoastem de mai mult timp. Am apreciat deschiderea față de client, faptul că se răspunde la mesaje si apeluri. Recomand din suflet sa apelați la serviciile lor!

Dumitru Goci

Recomand cu toata increderea! Totul este tratat cu maxima seriozitate si actele se intocmesc foarte repede. Am facut o autorizare de cod CAEN, de care am avut nevoie urgent si totul a decurs in timpul promis.

Alex Stein

Am apelat pentru o deschidere de punct de lucru,apreciez profesionalismul oferit de către lextor,nu ezitați sa apelați la serviciilor !!!!!

Catalin Marius

Am colaborat excelent! Au fost disponibili de fiecare dată, au răspuns detaliat la fiecare întrebare și au făcut ca un proces în general greoi și time consuming (în cazul meu, mutarea unui sediu social și toată birocrația care vine odată cu asta) să aibă loc rapid și fătă probleme. Super atenți și implicați în ceea ce fac!

Anca R. Costea

Am colaborat excelent! Recomand cu încredere!

Alina Ionita

O echipa formata, foarte prompti si preturi foarte bune!

Maxim Florin

CERE OFERTĂ

Ai nevoie de mai multe detalii? Completează formularul alăturat și te contactăm noi.