INFIINTARE INTREPRINDERE INDIVIDUALA

0
întreprinderi individuale înființate


Infiintare intreprindere individuala – 400 lei*

Forma de organizare juridica de tipul intreprinderii individuale vizeaza un intreprinzator persoana fizica care poate sa organizeze si sa exploateze intreprinderea, inclusiv in calitate de angajator, prin angajarea unor terte persoane in baza unui contract individual de munca. De asemenea, in cadrul unei intreprinderi individuale se poate colabora cu PFA-uri sau cu alte persoane fizice care reprezinta intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, in vederea desfasurarii unei activitati economice.

Din punct de vedere al regimului fiscal pe care il poate avea o intreprindere individuala, titularul trebuie sa isi achite catre stat impozitul pe venit si contributiile pentru asigurarile sociale in sistemul public de sanatate si de pensii

In cazul unei intreprinderi individuale care are angajati, titularul trebuie sa achite inclusiv contributiile pentru angajati. Titularul unei intreprinderi individuale poate opta pentru sistemul real (contabilitate in partida simpla) sau pentru norma de venit privind impunerea fiscala. In sistemul real se face diferenta dintre venituri si platile efectuate pentru realizarea venitului, impozitul fiind aplicat la aceasta diferenta. In cazul normei de venit se estimeaza o baza de calcul stabilita de organul fiscal si in baza acestei estimari poate fi determinat impozitul care urmeaza a fi platit.

Pentru infiintare intreprindere individuala sunt necesare urmatorele acte:

  • Copie a actului de identitate al titularului care doreste sa se organizeze sub forma intreprinderii individuale;
  • Copie a actelor de studii (diploma de bacalaureat, diploma de licenta, diploma de master, diploma de doctorat, etc.);
  • Copie a actului de proprietate al imobilului sau al spatiului folosit drept sediu profesional pentru intreprinderea individuala.

Firma noastra ofera urmatoarele servicii persoanelor care sunt interesate de infiintare intreprindere individuala:

  • Rezervarea denumirii pentru viitoarea intreprindere individuala la Registrul Comertului;
  • Servicii de consultanta gratuita pentru infiintarea intreprinderii individuale;
  • Intocmirea si redactarea contractului pentru sediul social;
  • Completarea tuturor formularelor necesare pentru dosarul ce urmeaza a fi depus la Registrul Comertului;
  • Intocmirea dosarului si depunerea acestuia la Registrul Comertului;
  • Ridicarea actelor care atesta infiintarea intreprinderii individuale.

* Onorariu pentru intreprindere individuala cu sediul in Municipiul Bucuresti sau judetul Ilfov. Pentru sediul profesional in alt judet se adauga suma de 100 lei.

Despre serviciu

Toate taxele incluse: 100%
Gata în 4 zile de la depunere: 90%
Timp economisit de tine: 95%

Program de lucru

Luni – Vineri 9:00 – 17:00
Sâmbătă* 10:00 – 15:00
Duminică* 10:00 – 15:00

*doar cu programare

contact@lextor.ro

Locație

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politica de confidenţialitate.
I Accept

CERE OFERTĂ

Ai nevoie de mai multe detalii? Completează formularul alăturat și te contactăm noi.

Testimoniale

Reprezint mai multe societati si am apelat la ei cu diverse dosare. De la autorizare coduri CAEN, extindere obiect secundar, pana la infiintare firma, totul a decurs impecabil. Ma bucur ca i-am gasit si ramanem in colaborare, in ceea ce priveste relatia cu Registrul Comertului. Recomand cu toata increderea!

Alina Ionela Gheorghe

I-am găsit întâmplător pe net și am apelat pentru înființare firma. Am fost foarte multultumit de servicii și comunicarea avuta cu ei. Actele au ieșit foarte repede. Ii recomand cu mare încredere!

Robert

Apelez la ei pentru a treia infiintare de firma si am mai lucrat si la un dosar de schimbare sediu social. Am revenit mereu pentru ca actele se redacteaza foarte repede si fara deplasari. Preturile sunt mai mult decat bune, comparativ cu ceea ce primesti. Recomand cu toata increderea!

Dana Hobinca

Am apelat din întâmplare la ei, dar am fost atât de mulțumit, încât i-am recomandat si prietenilor mei. Cu toate ca a fost o primă colaborare, am simtit ca ne cunoastem de mai mult timp. Am apreciat deschiderea față de client, faptul că se răspunde la mesaje si apeluri. Recomand din suflet sa apelați la serviciile lor!

Dumitru Goci

Recomand cu toata increderea! Totul este tratat cu maxima seriozitate si actele se intocmesc foarte repede. Am facut o autorizare de cod CAEN, de care am avut nevoie urgent si totul a decurs in timpul promis.

Alex Stein

Am apelat pentru o deschidere de punct de lucru,apreciez profesionalismul oferit de către lextor,nu ezitați sa apelați la serviciilor !!!!!

Catalin Marius

Am colaborat excelent! Au fost disponibili de fiecare dată, au răspuns detaliat la fiecare întrebare și au făcut ca un proces în general greoi și time consuming (în cazul meu, mutarea unui sediu social și toată birocrația care vine odată cu asta) să aibă loc rapid și fătă probleme. Super atenți și implicați în ceea ce fac!

Anca R. Costea

Am colaborat excelent! Recomand cu încredere!

Alina Ionita

O echipa formata, foarte prompti si preturi foarte bune!

Maxim Florin