INFIINTARE FIRMA SRL

0
societăți înființate

Infiintare firma SRL – 550 lei*

Infiintarea unei societati presupune urmarea unor etape si respectarea anumitor conditii. Pentru a facilita procesul de infiintare a unei societati, serviciile pe care le punem la dispozitie pentru infiintarea firmelor de tipul Societatilor cu Raspundere Limitata (SRL) se adreseaza tuturor acelora care doresc sa desfasoare activitati economice sub tutela unei astfel de entitati cu personalitate juridica.

Forma de organizare de tip SRL este cel mai des intalnita

Pentru infiintare firma SRL, viitorii asociati pot fi atat persoane fizice, cat si persoane juridice. Numarul minim de asociati pentru SRL este 1, iar numarul maxim de asociati este 50. De asemenea, aceeasi persoana poate fi asociat unic in mai multe SRL-uri.

Conform Legii nr.223/2020, capitalul social al unei societati de tip SRL este de 1 leu. Conform noii legi, acest capital social nu mai trebuie varsat in contul bancar inainte de a fi infiintata societatea. Pentru societatilecare nu desfasoara activitatea in cadrul sediului social, nu se mai solicita acordul asociatiei de proprietari sau al vecinilor direct afectati.

In vederea infiintarii firmelor de tip SRL este nevoie de o serie de acte, dupa cum urmeaza:

 • Copii ale actelor de identitate ale asociatului/asociatiilor si administratorului / administratorilor societatii;
 • Copie a actului de proprietate al locatiei unde va fi sediul social al firmei;
 • Alegerea unor denumiri pentru firma.

In cadrul serviciilor de infiintare firma SRL pe care le punem la dispozitie se regasesc urmatoarele:

 • Redactarea actului constitutiv pentru viitoarea societate;
 • Rezervarea denumirii societatii la Registrul Comertului;
 • Intocmirea declaratiilor de asociat si de administrator;
 • Intocmirea contractului pentru sediul social al firmei;
 • Redactarea specimenului de semnatura pentru persoanele care vor avea functia de administrator in cadrul societatii;
 • Servicii de consultanta gratuita pentru infiintarea societatii;
 • Completarea tuturor formularelor care trebuie depuse la Registrul Comertului;
 • Depunerea online a dosarului complet de infiintare a societatii la Registrul Comertului;
 • Ridicarea actelor firmei de la Registrul Comertului.

Profesionistii in infiintari firme SRL te pot ajuta sa obtii intr-un timp foarte scurt intreaga documentatie pentru a putea demara activitatea in cadrul societatii pe care doresti sa o infiintezi.

* Onorariu pentru societatile cu asociat unic, cu sediul in Municipiul Bucuresti sau judetul Ilfov. Pentru fiecare asociat suplimentar se adauga suma de 100 lei, iar pentru sediul in alt judet se adauga suma de 100 lei.

Despre serviciu

Toate taxele incluse: 100%
Gata în 4 zile de la depunere: 90%
Timp economisit de tine: 95%

Program de lucru

Luni – Vineri 9:00 – 17:00
Sâmbătă* 10:00 – 15:00
Duminică* 10:00 – 15:00

*doar cu programare

contact@lextor.ro

Locație

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politica de confidenţialitate.
I Accept

CERE OFERTĂ

Ai nevoie de mai multe detalii? Completează formularul alăturat și te contactăm noi.

Testimoniale

Reprezint mai multe societati si am apelat la ei cu diverse dosare. De la autorizare coduri CAEN, extindere obiect secundar, pana la infiintare firma, totul a decurs impecabil. Ma bucur ca i-am gasit si ramanem in colaborare, in ceea ce priveste relatia cu Registrul Comertului. Recomand cu toata increderea!

Alina Ionela Gheorghe

I-am găsit întâmplător pe net și am apelat pentru înființare firma. Am fost foarte multultumit de servicii și comunicarea avuta cu ei. Actele au ieșit foarte repede. Ii recomand cu mare încredere!

Robert

Apelez la ei pentru a treia infiintare de firma si am mai lucrat si la un dosar de schimbare sediu social. Am revenit mereu pentru ca actele se redacteaza foarte repede si fara deplasari. Preturile sunt mai mult decat bune, comparativ cu ceea ce primesti. Recomand cu toata increderea!

Dana Hobinca

Am apelat din întâmplare la ei, dar am fost atât de mulțumit, încât i-am recomandat si prietenilor mei. Cu toate ca a fost o primă colaborare, am simtit ca ne cunoastem de mai mult timp. Am apreciat deschiderea față de client, faptul că se răspunde la mesaje si apeluri. Recomand din suflet sa apelați la serviciile lor!

Dumitru Goci

Recomand cu toata increderea! Totul este tratat cu maxima seriozitate si actele se intocmesc foarte repede. Am facut o autorizare de cod CAEN, de care am avut nevoie urgent si totul a decurs in timpul promis.

Alex Stein

Am apelat pentru o deschidere de punct de lucru,apreciez profesionalismul oferit de către lextor,nu ezitați sa apelați la serviciilor !!!!!

Catalin Marius

Am colaborat excelent! Au fost disponibili de fiecare dată, au răspuns detaliat la fiecare întrebare și au făcut ca un proces în general greoi și time consuming (în cazul meu, mutarea unui sediu social și toată birocrația care vine odată cu asta) să aibă loc rapid și fătă probleme. Super atenți și implicați în ceea ce fac!

Anca R. Costea

Am colaborat excelent! Recomand cu încredere!

Alina Ionita

O echipa formata, foarte prompti si preturi foarte bune!

Maxim Florin